2020

Ο λόγος που το Facebook έχει χρώμα μπλε

zuckerberg facebook blue
Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Digital Marketing

Υπηρεσία iArk Hybrid

Όλοι θα έχετε αναρωτηθεί λίγο πολύ γιατί το χρώμα του Facebook είναι μπλέ και όχι κόκκινο ή πράσινο ας πούμε… Ο λόγος είναι μια ιδιαιτερότητα του δημιουργού του.

Αναμφισβήτα το Facebook αποτελεί την κύρια δύναμη κοινωνικής δικτύωσης αλλά και προβολής των εταιριών στο διαδίκτυο
Ο Μαρκ Ζούκεμπεργκ ήταν καλεσμένος σε μία ρώσικη εκπομπή και μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις που αφορούσαν τη ζωή του.
Ο λόγος -όπως τόνισε- που φοράει πολύ συχνά κοντομάνικες μπλούζες, ήταν η υποχρεωτική ενδυμασία σχολικής φόρμας για πάρα πολύ μεγάλο διάστημα.
Μίλησε επίσης και γιατί το χρώμα του Facebook είναι το μπλε. «Έχω αχρωματοψία στο κόκκινο και πράσινο. Το μπλε είναι το χρώμα που βλέπω καλύτερα» απάντησε.
Η συνέντευξη έδωσε στο κοινό μια ματιά στην ιδιωτική ζωή του Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Είναι κάπως ελκυστικό το γεγονός ότι ο δισεκατομμυριούχος Ζούκερμπεργκ έχει μια αδυναμία – αχρωματοψία – που τον καθιστά λίγο πιο προσιτό.

Don't Miss

Διαβάστε περισσότερα άρθρα για Digital Marketing & Social MEdia

6 κομβικά λάθη SEO που γίνονται στα eShop

Είναι αρκετά σύνηθες για όσους ασχολούνται με το ηλεκτρονικό εμπόριο, να πιστεύουν ότι με την καταχώριση εκατοντάδων ή χιλιάδων προϊόντων στο eshop τους θα αρχίσει να «κινείται» το traffic στις

Read More »

UPDATE 29/5: Τουρισμός : Σε ποιες χώρες να κάνετε στοχευμένες Google διαφημίσεις

Ο Covid19 υποχωρεί και ο τουρισμός ανθίζει ξανά…είμαστε όμως τελικά έτοιμοι να αποκτήσουμε αυτές τις “μειωμένες” κρατήσεις; Τις τελευταίες ημέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας αρκετά δημοσιεύματα όσον αφορά

Read More »
Scroll to Top