2020

Κατασκευή Ιστοσελίδας με Custom Design vs έτοιμων templates – Τα πλεονεκτήματα της custom κατασκευής

kataskevi-custom-istoselidas
Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Digital Marketing

Υπηρεσία iArk Hybrid

Σκέφτεστε την κατασκευή ιστοσελίδας με Custom Design;

 

Το design της ιστοσελίδας σας μπορεί είτε να ενισχύσει την επιχείρησή σας, είτε να την υποβαθμίσει.Τι είδους Design θα αποφασίσετε;

 

Όταν οι πιθανοί πελάτες επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας θέλουν να βρουν άμεσα τις πληροφορίες που χρειάζονται.Είστε έτοιμοι να δημιουργήσετε το ιδανικό περιβάλλον γι αυτούς;

1. Μοναδικός Σχεδιασμός

Μια ιστοσελίδα πρέπει να είναι αντιπροσωπευτική της εταιρείας σας. Θα πρέπει να παρουσιάζει τι είναι η επιχείρησή σας. Χρειάζεστε ένα site με custom design για να παρουσιάσετε στ’ αλήθεια τη σημασία και την υπεραξία του Brand σας. Ο custom σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη διαδικτυακή σας παρουσία όπως ακριβώς θέλετε! Μπορείτε να επιλέξετε το σχέδιο, τα χρώματα και τη δομή.

Χρησιμοποιώντας ένα custom design σας επιτρέπει να έχετε τον πλήρη έλεγχο της ιστοσελίδας και μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμείτε. Επιπλέον, το μοναδικό design του website σας δεν μοιάζει με την ιστοσελίδα καμίας άλλης επιχείρησης.

2. Συμβατότητα σε όλες τις συσκευές

Η δημιουργία μίας ιστοσελίδας με custom design σας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσετε ξεχωριστά την ιστοσελίδα σας για το κάθε είδος της συσκευής ( Επιτραπέζιος Η/Υ, tablet και κινητά ). Εν έτει 2020-2021 όπου περισσότερο από 65% των επισκέψεων στις ιστοσελίδες πραγματοποιείται από κινητές συσκευές αποτελεί μονόδρομο η responsive ιστοσελίδα.

Αυτό συνεπάγεται ότι όλα λειτουργούν όπως πρέπει για κάθε επισκέπτη και πελάτη. Για να ελέγξετε τη συμβατότητα πρέπει να ελέγξετε το site σε διαφορετικούς browsers ( Google Chrome, Mozilla, Safari κλπ ) πριν το λανσάρισμα.

3. Εύκολα Updates

Οταν δημιουργείτε μία ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας, θα χρειαστεί να πραγματοποιείτε τις αναβαθμίσεις των εργαλείων της κατά καιρούς. Αυτό γίνεται διότι ο αλγόριθμος της Google αλλάζει, επομένως πρέπει να είστε ενήμεροι γι’ αυτές τις αλλαγές και να κάνετε τα ανάλογα updates στο site σας.

Επιπλέον, η αναβάθμιση των εργαλείων με τα οποία έχει δημιουργηθεί η ιστοσελίδα σας, αυξάνει την ασφάλεια σε ενδεχόμενες κακόβουλες προσπάθειες ( hacking ).Οι custom ιστοσελίδες είναι φτιαγμένες με όλα τα μέτρα ασφαλείας και τα updates γίνονται μέσα από plugins με αποκλειστικά licenses.

4. Εύκολα προσβάσιμο σε Developers

Οι ιστοσελίδες με custom design σας επιτρέπουν να δίνετε ευκολότερα πρόσβαση σε προγραμματιστές. Η διαχείριση ενός site μπορεί να γίνει μία full-time δουλειά. Πρέπει να διατηρείτε το site ενημερωμένο και με νέο περιεχόμενο για να παραμείνει η συνάφεια και να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνετε στις πρώτες αναζητήσεις της Google.

Επιπλέον εάν ο ιστότοπός σας αντιμετωπίζει προβλήματα, έχοντας μία ομάδα ειδικών δίπλα σας  διασφαλίζει ότι το πρόβλημα θα λυθεί άμεσα( support ιστοσελίδας ). Αυτό επιτρέπει την απρόσκοπτη λειτουργία της ιστοσελίδας σας.

5. Φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης ( SEO Friendly )

Οι Custom ιστοσελίδες σχεδιάζονται προκειμένου να είναι SEO Friendly. Τα sites που είναι φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης θα κατακτήσουν τις υψηλότερες θέσεις στα αποτελέσματα .Η ύπαρξη ενός «τέλειου» website προσδίδει στον καταναλωτή αφοσίωση στην επιχείρηση και αποκτάτε νέους πελάτες.

6. Εύκολη Διαχείριση

Η διαχείριση ενός site μπορεί να αποτελέσει μία full-time ασχολία επομένως θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα πρακτικοί σε όλες τις ενέργειες. Πρέπει διαρκώς να ανανεώνετε το περιεχόμενο και να παραμένετε προσηλωμένοι στους στόχους σας. Επίσης θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τις «λέξεις – κλειδιά» οι οποίες βοηθούν στη διατήρηση της υψηλής κατάταξης στη Google.

Ενα custom website είναι εύκολο στη διαχείριση και στην αναβάθμιση του περιεχομένου. Γεγονός που θα κάνει ευκολότερη τη δουλειά σας και θα διατηρεί την ιστοσελίδα διαρκώς ενημερωμένη. Επίσης, δεν χρειάζεται να αναζητάτε συνεχώς κάποιον επαγγελματία, μιας και μπορείτε να κάνετε μόνοι σας την επεξεργασία.

7. Αισθητικά ευχάριστο

Όταν αναζητάτε designs για την ιστοσελίδα σας, θα χρειαστείτε όχι μόνο ένα μοναδικό, αλλά επίσης ένα ευχάριστο και ξεκούραστο στο μάτι. Ένα site που φαίνεται εντυπωσιακό μπορεί να προσελκύσει πελάτες. Ένα καλά στημένο site αντικατοπτρίζει το Brand, τις αξίες και την κουλτούρα σας. Δεν θέλετε ο κόσμος να συνδέσει την εταιρεία σας με κάτι απλό και βαρετό. Ειδικά έαν έχετε μία επιχείρηση που ασχολείται με το ρουχισμό, τα κοσμήματα, την εστίαση κλπ. Ένα απλό και βαρετό site μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια πελατών.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια με τη διαδιακτυακή σας παρουσία, ζητήστε μας ιδέες και προσφορά!

Don't Miss

Διαβάστε περισσότερα άρθρα για Digital Marketing & Social MEdia

6 κομβικά λάθη SEO που γίνονται στα eShop

Είναι αρκετά σύνηθες για όσους ασχολούνται με το ηλεκτρονικό εμπόριο, να πιστεύουν ότι με την καταχώριση εκατοντάδων ή χιλιάδων προϊόντων στο eshop τους θα αρχίσει να «κινείται» το traffic στις

Read More »

UPDATE 29/5: Τουρισμός : Σε ποιες χώρες να κάνετε στοχευμένες Google διαφημίσεις

Ο Covid19 υποχωρεί και ο τουρισμός ανθίζει ξανά…είμαστε όμως τελικά έτοιμοι να αποκτήσουμε αυτές τις “μειωμένες” κρατήσεις; Τις τελευταίες ημέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας αρκετά δημοσιεύματα όσον αφορά

Read More »
Scroll to Top