2020

Η IBM εγκαινιάζει νέα λύση πρόβλεψης διαφημίσεων για δημιουργικά στοιχεία καμπάνιας

texniti noimosini
Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Digital Marketing

Υπηρεσία iArk Hybrid

Το «Accelerator Advertising with Watson» χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για την παροχή προγνωστικών μοντέλων αναφορικά με τα δημιουργικά στοιχεία μιας καμπάνιας.

Η IBM κυκλοφόρησε το «Accelerator Advertising with Watson», μια λύση πρόβλεψης διαφήμισης που χρησιμοποιεί το AI για να καθορίσει ποια δημιουργικά στοιχεία θα προσφέρουν το καλύτερο engagement σε συγκεκριμένα είδη κοινού, ενώ βοηθά και στον εντοπισμό νέων ευκαιριών τμηματοποίησης κοινού. Μπορεί, επίσης, να αναλύει τα αποτελέσματα καμπάνιας με βάση το δημιουργικό και την αντίληψη του κοινού!

Γιατί μας ενδιαφέρει

Η τελευταία λύση τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης της IBM, βασισμένη στην πλατφόρμα Watson, είναι σχεδιασμένη για να παρέχει υπερ-εξατομικευμένες διαφημίσεις. Έχει τη δυνατότητα να παράγει δημιουργικά που απευθύνονται σε συγκεκριμένα κοινά, που βάσει ενός μοντέλου πρόβλεψης θα μπορούσε να εξαλείψει μεγάλο μέρος των υποθέσεων που γίνονται για τον προσδιορισμό των στοιχείων που θα δημιουργήσουν το μεγαλύτερο engagement.

«Αντιστοιχίζοντας επαναλαμβανόμενα δημιουργικά με τμήματα κοινού είναι το επόμενο βήμα στη βελτιστοποίηση της καμπάνιας», δήλωσε ο Senior Marketing Director Marketing, Josh Eldridge. Η Lending Tree και η Potential Energy Coalition είναι δύο brands που έχουν επιβεβαιώσει ότι θα εφαρμόσουν μια έκδοση beta του IBM Επιταχυντή Διαφήμισης.

Don't Miss

Διαβάστε περισσότερα άρθρα για Digital Marketing & Social MEdia

6 κομβικά λάθη SEO που γίνονται στα eShop

Είναι αρκετά σύνηθες για όσους ασχολούνται με το ηλεκτρονικό εμπόριο, να πιστεύουν ότι με την καταχώριση εκατοντάδων ή χιλιάδων προϊόντων στο eshop τους θα αρχίσει να «κινείται» το traffic στις

Read More »

UPDATE 29/5: Τουρισμός : Σε ποιες χώρες να κάνετε στοχευμένες Google διαφημίσεις

Ο Covid19 υποχωρεί και ο τουρισμός ανθίζει ξανά…είμαστε όμως τελικά έτοιμοι να αποκτήσουμε αυτές τις “μειωμένες” κρατήσεις; Τις τελευταίες ημέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας αρκετά δημοσιεύματα όσον αφορά

Read More »
Scroll to Top