2020

Διαφήμιση στο Tripadvisor : 3 λόγοι για να την υλοποιήσετε

tripadvisor ads
Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Digital Marketing

Υπηρεσία iArk Hybrid

Το TripAdvisor αποτελεί την πιο στοχευμένη διαφήμιση για επιχειρήσεις εστίασης την τουριστική περίοδο Μαίου – Σεπτεμβρίου. Δεν αναφερόμαστε φυσικά στα premium προφίλ που όλοι γνωρίζετε αλλά στην αμιγώς διαφημιστική καμπάνια.

Αποτελεί αναμφίβολα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της Digital Marketing στρατηγικής των επιχειρήσεων εστίασης.
Ας δούμε 3 γρήγορους και απλούς λόγους που πρέπει να την εφαρμόσετε.
Πριν δούμε τους λόγους αυτούς μην ξεχνάτε ότι το TripAdvisor έχει μερικές δικλύδες ασφαλείας που δαν επιτρέπει σε όλες τις επιχειρήσεις να διαφημιστούν. ( Η καταλληλότητα της επιχείρησης σας ελέγχεται από εμάς εντελώς δωρεάν ).

1) Μικρό κόστος – Αυξημένο κέρδος

Το TripAdvisor παρέχει 3 προκαθορισμένα πακέτα προβολής των επιχειρήσεων με επίσης προκαθορισμένο αποτέλεσμα μαζί με ένα μικρό κόστος για τη δημιουργία της διαφημιστικής καμπάνιας.

Το συνολικό κόστος ανέρχεται από 250 έως 350 ευρώ 
Το κέρδος σύμφωνα με τα στατιστικά του TripAdvisor ανέρχεται σε 5-7 φορές του ποσού που δαπανούμε.

Διαφημίσεις για εστιατόριο στη Μύκονο
Διαφήμιση Tripadvisor για Εστιατόριο στη Ρόδο

2) Κριτικές που μας ανεβάζουν θέσεις

Η λογική εδώ είναι η εξής : Όταν προβάλεται η επιχείρησή μας σε πελάτες που γνωρίζουν να χρησιμοποιούν το TripAdvisor μία κριτική 5άστερη έχει πολύ μεγαλύτερο βάρος από μία κριτική που θα βάλουμε να μας κάνει ένας φίλος μας με ένα προφίλ που δεν έχει ξανακάνει κριτική.
Ένα προφίλ με 100 κριτικές σε διάφορα μέρη του πλανήτη μπορεί από μόνο του με μία καλή κριτική να μας ανεβάσει θέσεις.

3) Άκρως στοχευμένο κοινό

Η καμπάνια του TripAdvisor δίνει τη δυνατότητα να στοχεύουμε σε κοινό που ενδιαφέρεται για την κουζίνα που παρέχουμε ( ελληνική, μεσογειακή κτλ) καθώς και στο εύρος τιμών που παρέχει η επιχείρησή μας.
Σκοπός μας είναι να βελτιστοποιήσουμε σε πρώτη φάση το προφίλ σας ώστε να προβληθείτε στο κοινό που είναι το πιο πιθανό να σας επισκεφθεί.
Συμπληρώστε τη φόρμα ώστε να έρθουμε σε επαφή μαζί σας, να ελέγξουμε εαν το προφίλ σας είναι κατάλληλο να διαφημιστεί και να σας εξηγήσουμε όλη τη στρατηγική που κρύβεται πίσω από αυτό το επιτυχημένο εργαλείο.
Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Marketing της iArk στο τηλέφωνο 210.99.65.680 ( Ώρες λειτουργίας : 09:00 – 19:00 ).

Don't Miss

Διαβάστε περισσότερα άρθρα για Digital Marketing & Social MEdia

6 κομβικά λάθη SEO που γίνονται στα eShop

Είναι αρκετά σύνηθες για όσους ασχολούνται με το ηλεκτρονικό εμπόριο, να πιστεύουν ότι με την καταχώριση εκατοντάδων ή χιλιάδων προϊόντων στο eshop τους θα αρχίσει να «κινείται» το traffic στις

Read More »

UPDATE 29/5: Τουρισμός : Σε ποιες χώρες να κάνετε στοχευμένες Google διαφημίσεις

Ο Covid19 υποχωρεί και ο τουρισμός ανθίζει ξανά…είμαστε όμως τελικά έτοιμοι να αποκτήσουμε αυτές τις “μειωμένες” κρατήσεις; Τις τελευταίες ημέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας αρκετά δημοσιεύματα όσον αφορά

Read More »
Scroll to Top