2020

10 λόγοι για να χρησιμοποιήσεις τα social media

social media usage
Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Digital Marketing

Υπηρεσία iArk Hybrid

Πολλοί οι λόγοι που χρησιμοποιούνται τα Social Media αλλά κρύβουν παγίδες..

Το τελευταίο μας social media report δείχνει ότι 40% των χρηστών χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα ( ή αλλιώς social networks ) για να μείνουν σε επαφή με τους φίλους τους.
Αυτός αποτελεί τον Νο1 λόγο για τον οποίο γίνεται η χρήση των social media.
Συγκεκριμένα στο ηλικιακό κοινό 16-24 η χρήση των social media αφορά τον τρόπο με τον οποίο ξοδεύουν τον ελεύθερο τους χρόνο. Τα πράγματα αλλάζουν στο κοινό 25-34 όπου το κοινό χρησιμοποιεί τα κοινωνικά δίκτυα για να κρατήσει επαφή με τους αγαπημένους του φίλους ή συγγενείς, ενώ το κοινό 35-44 τα χρησιμοποιεί ως εργαλείο ενημέρωσης για την επικαιρότητα.
Ένα γεγονός που αξίζει να σημειωθεί, είναι ότι μόνο το 19% των χρηστών του διαδικτύου χρησιμοποεί τα social media για να μοιραστεί λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή. Αυτό καθιστά σχεδόν αδύνατη κάθε επιτυχία καμπάνιας του στυλ “Ανέβασε τη φωτογραφία σου και κέρδισε…”.
Γίνεται σαφώς πλέον, απαραίτητος ο άρτιος σχεδιασμός της στραγητικής που θα ακολουθήσει η κάθε επιχείρηση ώστε να πετύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα όσον αφορά την επίδραση του Brand της στα social media!

logoi gia na xrisopoieis ta social media
Πίνακας με τους λόγους που κάνουν δυνατή τη χρήση των κοινωνικών δικτύων!

 

Don't Miss

Διαβάστε περισσότερα άρθρα για Digital Marketing & Social MEdia

6 κομβικά λάθη SEO που γίνονται στα eShop

Είναι αρκετά σύνηθες για όσους ασχολούνται με το ηλεκτρονικό εμπόριο, να πιστεύουν ότι με την καταχώριση εκατοντάδων ή χιλιάδων προϊόντων στο eshop τους θα αρχίσει να «κινείται» το traffic στις

Read More »

UPDATE 29/5: Τουρισμός : Σε ποιες χώρες να κάνετε στοχευμένες Google διαφημίσεις

Ο Covid19 υποχωρεί και ο τουρισμός ανθίζει ξανά…είμαστε όμως τελικά έτοιμοι να αποκτήσουμε αυτές τις “μειωμένες” κρατήσεις; Τις τελευταίες ημέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας αρκετά δημοσιεύματα όσον αφορά

Read More »
Scroll to Top