2020

Τι κάνει τους ανθρώπους να κάνουν unfollow μία επαγγελματική σελίδα στα Social Media

lost-followers
Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Digital Marketing

Υπηρεσία iArk Hybrid

Έχει ειπωθεί πολλές φορές, τα Social Media δεν είναι κανάλι εκπομπής, είναι ένα εργαλείο συζήτησης και αλληλεπίδρασης.

Ναι, οι κοινωνικές πλατφόρμες μπορεί να έχουν πολύ μεγάλες απηχήσεις αλλά δεν μπορείς να παραβλέψεις τον “Social” χαρακτήρα τους.
Παρακάτω παρουσιάζουμε μερικούς λόγους για τους οποίους .. χάνεις Followers!
unfollow-2

  1. Αργκό ή Ορολογία : Μην προσπαθείς να εντυπωσιάσεις με αργκό ή ορολογίες. Βρες το ύφος που σου ταιριάζει και ακολούθησε το από την αρχή πιστά!
  2. Δεν έχει προσωπικότητα η σελίδα : Αν το προφίλ σας απλά ποστάρει χωρίς νόημα , κάνει retweets , ποστάρει φωτογραφίες που δεν το αντιπροσωπεύουν πως περιμένεις κάποιος να συνδεθεί με το Brand σου; Βασική προυπόθεση είναι να δημιουργήσεις την στρατηγική σου και τα social media να είναι τα εργαλεία που θα την φέρουν εις πέρας.
  3. Προσπαθείς να είσαι αστείος .. ενώ δεν είσαι: Όπως προαναφέραμε και στην αργκό, μην προσπαθείς με άσχημο τρόπο να είσαι ο χαρούμενος της γειτονιάς για να πάρεις ένα ποθητό Like. Εστιάσου στον απώτερο σκοπό σου!
  4. Δεν απαντάς στα μηνύματα : Σε ένα ποσοστό περισσότερο από 25% των καταναλωτών ένα σημαντικό γεγονός αποτελεί η ανταπόκριση της επιχ/σης στα αιτήματα των πελατών της. Αν δεν τους δώσεις την κατάλληλη σημασία είναι εύκολο να σε βγάλουν εκτός των προτιμήσεων τους.

unfollow
 
Ας δούμε παρακάτω και έναν ακόμη πίνακα που δείχνει τους λόγους για τους οποίους κάποιος ακολουθεί το Brand σας!
follow-1
 

Don't Miss

Διαβάστε περισσότερα άρθρα για Digital Marketing & Social MEdia

6 κομβικά λάθη SEO που γίνονται στα eShop

Είναι αρκετά σύνηθες για όσους ασχολούνται με το ηλεκτρονικό εμπόριο, να πιστεύουν ότι με την καταχώριση εκατοντάδων ή χιλιάδων προϊόντων στο eshop τους θα αρχίσει να «κινείται» το traffic στις

Read More »

UPDATE 29/5: Τουρισμός : Σε ποιες χώρες να κάνετε στοχευμένες Google διαφημίσεις

Ο Covid19 υποχωρεί και ο τουρισμός ανθίζει ξανά…είμαστε όμως τελικά έτοιμοι να αποκτήσουμε αυτές τις “μειωμένες” κρατήσεις; Τις τελευταίες ημέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας αρκετά δημοσιεύματα όσον αφορά

Read More »
Scroll to Top