2020

Τηλέφωνο υποστήριξης Google Adwords για την Ελλάδα

google adowrds tilefono
Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Digital Marketing

Υπηρεσία iArk Hybrid

Ψάχνεις την ομάδα υποστήριξης της Google Adwords;

Το τηλέφωνο 00800-441-481-96 είναι η τηλεφωνική υποστήριξη Adwords για Ελλάδα. Μπορείτε να το καλέσετε αν χρειαστείτε οποιαδήποτε τηλεφωνική βοήθεια για τα Google Adwords και το λογαριασμό σας. 

Ώρες λειτουργίας Google Adwords;

Η τηλεφωνική υποστήριξη Adwords απαντάει στις γραμμές Δευτέρα με Παρασκευή και ώρα 10-14:00. Στο τηλέφωνο αυτό, θα επικοινωνήσετε με εκπρόσωπο της Google ο οποίος και θα σας παρέχει την εξυπηρέτηση που χρειάζεστε και μάλιστα στα ελληνικά.

Μετά το τέλος της κλήσης σας, θα σας ζητηθεί να απαντήσετε σε μία τηλεφωνική έρευνα σχετικά με την τηλεφωνική υποστήριξη Adwords που λάβατε αξιολογώντας μέχρι και τον υπάλληλο που σας εξυπηρέτησε!
Μη χάνετε χρόνο να προσπαθείτε να λύσετε μόνοι σας κάτι που σας προβληματίζει στα Adwords. Πάρτε τηλέφωνο στο 00800-441-481-96και λάβετε την απάντηση που ψάχνετε!

Don't Miss

Διαβάστε περισσότερα άρθρα για Digital Marketing & Social MEdia

6 κομβικά λάθη SEO που γίνονται στα eShop

Είναι αρκετά σύνηθες για όσους ασχολούνται με το ηλεκτρονικό εμπόριο, να πιστεύουν ότι με την καταχώριση εκατοντάδων ή χιλιάδων προϊόντων στο eshop τους θα αρχίσει να «κινείται» το traffic στις

Read More »

UPDATE 29/5: Τουρισμός : Σε ποιες χώρες να κάνετε στοχευμένες Google διαφημίσεις

Ο Covid19 υποχωρεί και ο τουρισμός ανθίζει ξανά…είμαστε όμως τελικά έτοιμοι να αποκτήσουμε αυτές τις “μειωμένες” κρατήσεις; Τις τελευταίες ημέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας αρκετά δημοσιεύματα όσον αφορά

Read More »
Scroll to Top