2020

Κατασκευή ιστοσελίδας για ξενοχοδεία : 7 υπέροχες προτάσεις Web Design

theme hotels
Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Digital Marketing

Υπηρεσία iArk Hybrid

Η βαριά βιομηχανία της χώρας μας, ο τουρισμός, θα μπορούσε να απογειώσει τα κέρδη του εαν δημιουργούσε μία ιντερνετική εξωστρέφεια!
Οι περισσότερες ιστοσελίδες των ξενοδόχων μας είναι αναχρονιστικές, μη συμβατές με τα κινητά και σε καμία περίπτωση συνδεδεμένες με τα Social Media.
Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικά εικαστικά ( Web Design ) από το εξωτερικό που πιστεύουμε ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην ιστοσελίδα σας!
Μην το ξεχνάτε : Οι πελάτες σας επισκέπτονται το Trip Advisor, την Expedia, το Booking, το Villas και πολλές ακόμη ιστοσελίδες με ξενοδοχεία προκειμένου να πραγματοποιήσουν την πολυπόθητη κράτηση.
Εσείς θα μείνετε μακρυά; Σε κάθε περίπτωση είμαστε στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνηση ή λεπτομέρεια! Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ..

Εικαστικό 1 : Hoteliour Theme

Εικαστικό 2 : Sailing Hotel Theme


 

Εικαστικό 3 : Lake Resort


 
 

Εικαστικό 4 : Haven

Εικαστικό 5 : TheGem


 

Εικαστικό 6 : Paradise Cove


 

Εικαστικό 7 : Hotelia

Don't Miss

Διαβάστε περισσότερα άρθρα για Digital Marketing & Social MEdia

6 κομβικά λάθη SEO που γίνονται στα eShop

Είναι αρκετά σύνηθες για όσους ασχολούνται με το ηλεκτρονικό εμπόριο, να πιστεύουν ότι με την καταχώριση εκατοντάδων ή χιλιάδων προϊόντων στο eshop τους θα αρχίσει να «κινείται» το traffic στις

Read More »

UPDATE 29/5: Τουρισμός : Σε ποιες χώρες να κάνετε στοχευμένες Google διαφημίσεις

Ο Covid19 υποχωρεί και ο τουρισμός ανθίζει ξανά…είμαστε όμως τελικά έτοιμοι να αποκτήσουμε αυτές τις “μειωμένες” κρατήσεις; Τις τελευταίες ημέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας αρκετά δημοσιεύματα όσον αφορά

Read More »
Scroll to Top