2020

Δύο χρόνια με Facebook Live (infographic)

Print
Share on facebook
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Digital Marketing

Υπηρεσία iArk Hybrid

Το Live του Facebook ήρθε αργά στο… πάρτι του live streaming, αλλά απέκτησε γρήγορα δυναμική και πλέον είναι με διαφορά η κορυφαία πλατφόρμα live streaming.

Με πολλούς τρόπους το Facebook Live άνοιξε την πόρτα στο ευρύτερο βίντεο push του Facebook, επισημαίνοντας τους τρόπους με τους οποίους η πλατφόρμα θα μπορούσε να αξιοποιήσει τη δημοτικότητα του περιεχομένου του βίντεο, βάζοντας μαζί τους δημιουργούς και εκείνους που τα δημοσιεύουν να φτιάξουν την αποκλειστική πλατφόρμα βίντεο. Κι ενώ το live streaming από τους απλούς χρήστες φαίνεται να έχει χάσει κάποια δυναμική, σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες του Facebook, εξακολουθεί να είναι δυνατό και να «χτίζεται» με την πάροδο του χρόνου.
Για τη δεύτερη επέτειο του Facebook Live, το «The Social Network» κυκλοφόρησε το ακόλουθο infographic. Παρουσιάζει κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά που αξίζει να προσέξετε.

Don't Miss

Διαβάστε περισσότερα άρθρα για Digital Marketing & Social MEdia

6 κομβικά λάθη SEO που γίνονται στα eShop

Είναι αρκετά σύνηθες για όσους ασχολούνται με το ηλεκτρονικό εμπόριο, να πιστεύουν ότι με την καταχώριση εκατοντάδων ή χιλιάδων προϊόντων στο eshop τους θα αρχίσει να «κινείται» το traffic στις

Read More »

UPDATE 29/5: Τουρισμός : Σε ποιες χώρες να κάνετε στοχευμένες Google διαφημίσεις

Ο Covid19 υποχωρεί και ο τουρισμός ανθίζει ξανά…είμαστε όμως τελικά έτοιμοι να αποκτήσουμε αυτές τις “μειωμένες” κρατήσεις; Τις τελευταίες ημέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας αρκετά δημοσιεύματα όσον αφορά

Read More »
Scroll to Top